COVER_Zondigen_cover_DEF
Zondigen_Recept_Buikspek_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Product_IJbier_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Product_Boeren Goudse Oplegkaas_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Lepel Caramel_copyright_Jan BartelsmanZondigen[182-183]Zondigen_Zwart Schaap_Vlees_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Recept_Vis & Friet_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Recept_Tiramisu_copyright_Jan BartelsmanZondigen_Recept_Chocoladebonken_copyright_Jan Bartelsman

Zondigen tot je een ons weegt

€24,95

Lifestyle dieetboek
Nederlands
Softcover, 3D chocolade omslag
192 pagina’s
31 oktober 2014
ISBN: 9789492029010
170 x 240 x 18,2 mm
650 gram

SKU: 9789492029010.

FUCK DIËTEN, LOVE FOOD

Diëten helpt niet en sommige ‘slechte’ dingen zijn simpelweg te lekker om uit je eetpatroon te bannen. In Zondigen tot je een ons weegt gaat het over wat je allemaal wel mag eten in plaats van wat je niet mag. Om af te vallen of op gewicht te blijven, is het van belang om lange termijn te denken. Een levenlang zonder zondes?! Dat houdt niemand vol en maakt het leven minder leuk. Daarom leer je in dit boek hoe je jouw gedrag kunt veranderen. Pas als je bewust kunt zondigen, blijf je op gewicht en kun je afvallen. Terwijl je toch met volle teugen geniet. Van eten genieten is namelijk echt een beetje kwijt na alle negativiteit erover in de media. Zondigen tot je een ons weegt leert je daarom niet alleen zondigen, het geeft je ook de liefde voor eten weer terug. Geniet. Zondig. En val af.

Carina Noordervliet is gewichtsconsulent en voedingsdeskundige bij De Telegraaf. Carina gelooft niet in knagen op blaadjes sla, sobere diëten of vieze, dure shakes. Zij gelooft in afvallen en op gewicht blijven door bewust en vooral lekker te eten. Daarnaast is ze ervaringsdeskundige, jarenlang zorgde eten voor te veel kilo’s en frustraties. Maar door bewust te genieten van eten en met regelmaat te zondigen, viel ze 18 kilo af. Ze is inmiddels 9 jaar op haar gewicht.
–> www.carinanoordervliet.com

Fotografie: Jan Bartelsman & Natasja Noordervliet
Design: Erik Hoogendorp en Frank Dresmé
Receptuur: Femke Meijer (ex Librije***)
Styling: Stefanie Zegwaard