wat

Princess Books is een kleine uitgeverij met grote ambities. Boeken moeten je raken. En daarom maakt zij boeken met emotie. Samen in een creatief proces stappen om dat ene idee (dat eigenlijk nog niet helemaal uitgekristalliseerd is) te vertalen naar een bestseller. Maar ook elk afzonderlijk stukje van dit proces – art-directorschap, copywriting, concepten en teksten bedenken en schrijven, redigeren, de juiste mensen bij elkaar brengen, het perfecte beeld creëren, drukwerk begeleiden, publiciteit genereren, boeken in de markt zetten en verkopen – doet ze graag.

Princess Books (her)schrijft en redigeert teksten voor elk gewenst medium. Met oude, nieuwe en social media kan ze uit de voeten. Van gedegen marktonderzoek tot perfect persbericht, waardige websiteteksten en fantastische Facebookposts: iedereen praat straks alleen nog maar over jou. Maar ook project-, productie- en/of drukwerkbegeleiding. Met liefde organiseert en coördineert Princess Books alle productiefasen en begeleidt en controleert ze de kwaliteit van het grafische traject.

Dus heb je een idee of een volledig concept voor een boek? Wil je advies over vorm, artwork, concept, tekst, productie of PR? Of wil je gewoon eens (vrijblijvend) brainstormen? Stuur dan een mailtje naar willemijn@princess-books.com.